Programul de pre-incubare al Ilfov Business Hub s-a încheiat la finalul lunii Februarie. Toți cei înscriși în Hub până acum au beneficiat de workshop-uri pe fiecare zonă de dezvoltare a afacerii, de consultanță și mentorat pentru a-și construi un plan de business coerent.

Planurile de afaceri dezvoltate în cadrul workshop-urilor, a sesiunilor de feedback „brainstorming nights” și a ședințelor de consultanță sunt acum pregătite pentru a fi înscrise în platforma de concurs a Ilfov Business Hub. Acestea urmează a fi evaluate, iar cele care iau punctajul minim de 50 de puncte vor intra în etapa de pitch.

Această etapă constă în organizarea unui concurs de prezentări (pitch-uri de business) sub forma unei conferințe deschise, în fața unui juriu format din cei 3 antreprenori care au evaluat planurile de afaceri din platformă, precum și 2 reprezentanți din cadrul Consiliului Județean Ilfov și Loop Operations.

Prezentarea planului de afaceri înscris în concurs va dura 5 minute, iar 5 minute vor fi alocate întrebărilor primite din partea membrilor juriului. În jurizarea acestor prezentări se va ține cont atât de conținutul prezentării, cât și de maniera de prezentare.

Vor putea fi prezentate doar planurile de afaceri înscrise în concurs, din care vor fi selectate 16 care vor merge mai departe în faza de incubare a Ilfov Business Hub.

Înscrierea planurilor de afaceri în platformă se poate realiza în perioada 1-31 martie. Vă rugăm să consultați Regulamentul de organizare a concursului din cadrul incubatorului de afaceri Ilfov Business Hub, Anexa 1 și Anexa 2.

Succes tuturor!