Comunitatea

Ilfov Business Hub

Mentori și consultanți

În cadrul programului vei avea acces la profesioniști
din diverse domenii de activitate care te pot ajuta să-ți crești afacerea.

Rodica Lupu

Business Design, Design Thinking, Managementul Inovării
A fondat şi conduce compania de consultanţă in management strategic si finantare Loop Operations, precum si Ingenius Hub, cu spatii ultra-centrale de co-working, cu programe constante de sustinere si finantare a tinerilor antreprenori si cu implicare in finantarea a 240 de start-up-uri in ultimii 3 ani. In cei 14 ani de antreprenoriat, Rodica Lupu este responsabila de atragerea a peste 70 de milioane de euro din fonduri neramsursabile pentru clienţi şi parteneri, dar si de initierea si derularea unor proiecte cu impact national sau regional, atat la nivel de legislatie, cat si la nivel de dezvoltare de retele, educatie antreprenoriala, responabilitate sociala

Alexandru Bălan

Consultant Fonduri Europene

A elaborat proiecte care au atras finantari de peste 20 mil euro si a gestionat relatia cu clientii si proiectele realizate si castigate pe Start-up Nation. Absolvent al facultatii de Studii Economice Europene si a programul de Masterat in Economie Internationala si Afaceri Europene din cadrul Academiei de Studii Economice,  Alex imbina cunostintele teoretice cu pasiunea pentru antreprenoriat si business si identifica cele mai bune solutii de finantare pentru a transforma idei in start-up-uri si de a scala start-up-uri existente.

Alexandra Cernian

Digitalizare, Inovație în IT

Lector universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, senior consultant și trainer în digitalizare și expert evaluator în inovație IT pentru Comisia Europeană. Este doctor în ingineria sistemelor, pasionată de inteligența artificială și își dorește să aducă inovația și competitivitatea digitală aproape de public și de companiile din Romania. Ca vorbitor, Alexandra și-a câștigat deja locul pe scena evenimentelor TEDx, iar timpul liber îl dedică echitației.

Adrian Cioroianu

Vânzări, Negocieri
Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training și consultanță în vânzări. Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România.  A dezvoltat proiectul Sales Magazine – revistă de vânzări.  Deține 20 de ani de experiență în vânzări și diferite certificări internaționale în acest domeniu, printre care: Miller Haiman, Imparta și Infoteam.

Loredana Manolache

Marketing Strategic
General Manager BIZ SPIN CONSULTING, antreprenor cu peste 10 ani experienta in afaceri || Specialist marketing cu 20 ani experienta, recomandata de un portofoliu impresionant de clienti care au beneficiat de serviciile de strategie marketing, branding & rebranding, advertising & PR || Trainer soft-skills & business consultant cu 15 ani experienta la nivel national si international

Mihaela Mureșan

Marketing Strategist, Branding
Brand Architect la Brand Essence, 18 ani experiență în marketing, dintre care 10 ca Marketing Manager al IKEA Romania. Marketing Manager la LG Electronics, Radio Contact, Publimedia și Altex, unde a lansat brandul Media Galaxy. A ținut cursuri de marketing și comunicare, a fost spokesperson (purtător de cuvânt) și a format echipe. Este pasionată de branding, digital, neuromarketing, și de business în general.

Alina Stoian

Comunicare, Branding

Communication & brand strategist. Antreprenor de peste 14 ani || Head Strategy la JustAD || Vice President Marketing and Communication & Board Member Professional Women’s Network || Communication consultant la RE:START ROMANIA || Communication consultant la Romanian Business Leaders

Cristina Toma

Partener Loop Operations
Este dublu licențiată în marketing și drept și a absolvit un program de masterat în administrarea afacerilor în cadrul ASE. Cristina se implică în coordonarea și implementarea proiectelor companiei și ale clienților având expertiză în management financiar, consultanță pentru dezvoltarea afacerilor și accesare de fonduri europene. A contribuit la scrierea de proiecte care au atras 60 milioane de euro – finanțări din fonduri europene, la administrarea unor scheme de minimis de 8 milioane de euro, care asigură înființarea a peste 200 de startup-uri și la crearea a peste 400 de noi locuri de muncă. A participat la elaborarea unor strategii de management și de atragere de investitori străini și a coordonat programe de formare cu peste 1.000 de absolvenți în management de proiect și antreprenoriat. În plus, are experiență în consiliere juridică și reprezentare în raport cu autoritățile publice.

Mihai Guran

Antreprenor, consultant de business si mentor al comunitatii de start-upuri din Romania

Mihai Guran se diferentiaza prin experienta in dezvoltare de business la nivel international, cu expertiza profesionala in management, sales si marketing. Rezultatele obtinute s-au reflectat in cresteri ale cotelor de piata obtinute cu echipele formate si conduse pentru Dell, HP si Bitdefender. Inginer electronist, cu un MBA obtinut in cadrul Henley Business School, University of Reading din UK, Mihai s-a intors iar in Universitatea Politehnica Bucuresti, incepand din Octombrie 2019 studiile doctorale in cadrul Facultatii de Antreprenoriat, Managementul si Ingineria Afacerilor pentru a perfectiona metodologii si procese utile firmelor software in procesul de scalare.

In 2018 Mihai a infiintat GCG Consulting, cu misiunea de inspira si ajuta mai multe firme romanesti sa dezvolte in mod profesionist organizatiile de sales si marketing pentru a scala business-ul, lucrand cu peste zece organizatii din Bucuresti, Timisoara, Oradea, Pitesti si Cluj-Napoca la dezvoltarea strategiilor de expansiune internationala, sau acordand asistenta tehnica la implementarea lor.

Ca mentor in dezvoltare de business si membru TechAngels Romania, Mihai a indrumat multe alte start-up-uri aflate la inceput de drum sau in programe de accelerare precum Commons Accel, Ingenius Hub si How-to-Web, precum și în incubatorul Ilfov Business Hub, dezvoltand un curs de strategie si modelare a organizatiilor. Mihai este participant activ in aceaste comunitati, speaker la evenimente precum Business Days, programele Leaders.ro si TEDx Floreasca, dar si realizator al emisiunii “Trepte si Salturi” la Ingenius LiveTV, emisiune unde invita lunar organizatii care au reusit sa isi scaleze business-ul, fiind modele de urmat pentru intreaga comunitate din Romania.

Antreprenori

Te așteptăm și pe tine în comunitate.

Florin Țuncu

Un tânăr curajos și optimist, care a reușit să transforme provocările pe care le-a întâlnit, în activitatea sa, într-o idee de afaceri care vine în sprijinul întregii industrii a organizării de evenimente corporate.

Costel Marin

Un antreprenor orientat către nevoile pieței de servicii, un adevărat facilitator, a cărui idee de afaceri nu doar că va ușura viața oamenilor, dar oferă oportunități de creștere și pentru alte afaceri, în special cele de nișă.

Anca Alina Ionescu

O antreprenoare cu experiență în lucrul cu pacienții, care a transformat o încercare personală într-o idee prin care să îi ajute și pe ceilalți să ducă o viață sănătoasă. Ne-a impresionat prin perseverență și deschidere.

Marius Pașculea

Un tânăr inovativ, orientat către consumator și nevoile acestuia. S-a inspirat din natură și a reușit să gândească un produs care răspunde atât necesităților consumatorilor, cât și cerințelor de marketing inovativ ale companiilor

Victor Zmeu

Un antreprenor ambițios și un facilitator care gândește business-ul la scară mare. A reușit să transforme experiența sa în domeniul petrolier în punctul de plecare al unei afaceri care să implice mult mai multe industrii.

Ionuț Procop

Unul dintre antreprenorii cel mai bine conectați la partea de cercetare din echipa IBH, care ne-a cucerit cu atenția sa pentru detalii și cu viziunea sa de îmbunătățire a unor produse deja inovative de telemodicină.

Monica Amarie

Unul dintre cei mai veseli membri ai echipei noastre, Monica este orientată către oameni și către îmbunătățirea serviciilor de telemedicină. Misiunea ei este să faciliteze accesul universal la prevenție și stare de bine.

Constantin Găucan

Un antreprenor care a transformat preocuparea sa pentru mediu și pentru reducerea poluării și a deșeurilor într-o idee de afaceri cu impact pozitiv în societate. În designul produsului, el a pus un accent special pe starea de bine a consumatorului.

Maricica Ciubara

O antreprenoare care ne-a convins prin viziunea sa despre orașele viitorului. De la această viziune pleacă și ideea de afacere care a adus-o în IBH, o idee care se va dovedi utilă atât pentru sectorul public, cât și pentru cel privat și cel civic.

Simona Rotaru

Preocuparea sa pentru natură și pentru îmbunătățirea calității vieții oamenilor au dat naștere unei idei de afaceri potrivite pentru IBH. Simona a trasformat pasiunea pentru grădinărit și timp în aer liber într-o afacere cu impact urban.

Eduard Fariseu

Un antreprenor cu o puternică dorință de a găsi soluții la toate problemele pe care le întâmpină. A dovedit o bună cunoaștere a pieței de servicii de transport și a găsit o rezolvare pentru cât mai multe din neajunsurile de pe această piață.

Liviu Gioabă

Unul dintre cei mai curajoși antreprenori care participă la programul nostru de incubare. A intrat în IBH cu o idee jucăușă, dar și-a analizat piața cu seriozitate și a îmbiat perfect spiritul său de aventurier cu riscurile calculate ale unui business.

Claudius Vasilescu

Curiozitatea este una dintre cele mai bune calități ale unui antreprenor, iar Claudius a reușit să o îmbine cu o înclinație pentru profiling într-o aplicație care are toate șansele să devină un instrument de HR important.

Gabriel Lică

Un antreprenor cu experiență vastă în domeniul construcțiilor, cu o aplecare deosebită spre tehnologie, care ne-a convins prin eficiență și precizie. Ideea sa are toate premisele pentru a deveni un instrument important în proiectarea de clădiri.

Alexandru Agarici

Orator, actor, artist, Alexandru mută o disciplină cu puternice rădăcini tradiționaliste într-un mediu cu totul inovativ. El a identificat corect necesitatea retoricii de a se adapta la noile media și, de aceea, creează noi instrumente de învățare.

Cristian Dumitrache

Un antreprenor cu experiență bogată în training și dezvoltarea adulților, dar și cu o aplecare evidentă către soluționarea problemelor prin metode inovative, Cristian aduce în echipa IBH o idee cu potențial pe piața de HR.