Comunitatea

Ilfov Business Hub

Mentori și consultanți

În cadrul programului vei avea acces la profesioniști
din diverse domenii de activitate care te pot ajuta să-ți crești afacerea.

Rodica Lupu

Business Design, Design Thinking, Managementul Inovării
A fondat şi conduce compania de consultanţă in management strategic si finantare Loop Operations, precum si Ingenius Hub, cu spatii ultra-centrale de co-working, cu programe constante de sustinere si finantare a tinerilor antreprenori si cu implicare in finantarea a 240 de start-up-uri in ultimii 3 ani. In cei 14 ani de antreprenoriat, Rodica Lupu este responsabila de atragerea a peste 70 de milioane de euro din fonduri neramsursabile pentru clienţi şi parteneri, dar si de initierea si derularea unor proiecte cu impact national sau regional, atat la nivel de legislatie, cat si la nivel de dezvoltare de retele, educatie antreprenoriala, responabilitate sociala

Alexandru Bălan

Consultant Fonduri Europene

A elaborat proiecte care au atras finantari de peste 20 mil euro si a gestionat relatia cu clientii si proiectele realizate si castigate pe Start-up Nation. Absolvent al facultatii de Studii Economice Europene si a programul de Masterat in Economie Internationala si Afaceri Europene din cadrul Academiei de Studii Economice,  Alex imbina cunostintele teoretice cu pasiunea pentru antreprenoriat si business si identifica cele mai bune solutii de finantare pentru a transforma idei in start-up-uri si de a scala start-up-uri existente.

Alexandra Cernian

Digitalizare, Inovație în IT

Lector universitar la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, senior consultant și trainer în digitalizare și expert evaluator în inovație IT pentru Comisia Europeană. Este doctor în ingineria sistemelor, pasionată de inteligența artificială și își dorește să aducă inovația și competitivitatea digitală aproape de public și de companiile din Romania. Ca vorbitor, Alexandra și-a câștigat deja locul pe scena evenimentelor TEDx, iar timpul liber îl dedică echitației.

Adrian Cioroianu

Vânzări, Negocieri
Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training și consultanță în vânzări. Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România.  A dezvoltat proiectul Sales Magazine – revistă de vânzări.  Deține 20 de ani de experiență în vânzări și diferite certificări internaționale în acest domeniu, printre care: Miller Haiman, Imparta și Infoteam.

Loredana Manolache

Marketing Strategic
General Manager BIZ SPIN CONSULTING, antreprenor cu peste 10 ani experienta in afaceri || Specialist marketing cu 20 ani experienta, recomandata de un portofoliu impresionant de clienti care au beneficiat de serviciile de strategie marketing, branding & rebranding, advertising & PR || Trainer soft-skills & business consultant cu 15 ani experienta la nivel national si international

Mihaela Mureșan

Marketing Strategist, Branding
Brand Architect la Brand Essence, 18 ani experiență în marketing, dintre care 10 ca Marketing Manager al IKEA Romania. Marketing Manager la LG Electronics, Radio Contact, Publimedia și Altex, unde a lansat brandul Media Galaxy. A ținut cursuri de marketing și comunicare, a fost spokesperson (purtător de cuvânt) și a format echipe. Este pasionată de branding, digital, neuromarketing, și de business în general.

Alina Stoian

Comunicare, Branding

Communication & brand strategist. Antreprenor de peste 14 ani || Head Strategy la JustAD || Vice President Marketing and Communication & Board Member Professional Women’s Network || Communication consultant la RE:START ROMANIA || Communication consultant la Romanian Business Leaders

Cristina Toma

Partener Loop Operations
Este dublu licențiată în marketing și drept și a absolvit un program de masterat în administrarea afacerilor în cadrul ASE. Cristina se implică în coordonarea și implementarea proiectelor companiei și ale clienților având expertiză în management financiar, consultanță pentru dezvoltarea afacerilor și accesare de fonduri europene. A contribuit la scrierea de proiecte care au atras 60 milioane de euro – finanțări din fonduri europene, la administrarea unor scheme de minimis de 8 milioane de euro, care asigură înființarea a peste 200 de startup-uri și la crearea a peste 400 de noi locuri de muncă. A participat la elaborarea unor strategii de management și de atragere de investitori străini și a coordonat programe de formare cu peste 1.000 de absolvenți în management de proiect și antreprenoriat. În plus, are experiență în consiliere juridică și reprezentare în raport cu autoritățile publice.

Antreprenori

Te așteptăm și pe tine în comunitate.